OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Relaxeazzz Highland Coo Cow Plush Travel Pillow & Eye Mask - Nakkepude

Highland Coo er en sky og kær ko. Hver morgen nyder han at besøge sine venner på gården for at høre om, hvad der er sket. Highland Coo kan godt være lidt genert og forsøger ofte at skjule sig bag sit lange pandehår, men han er venlig og elsker at møde nye mennesker og lytte til deres historier, især hvis de handler om steder, de har besøgt. Hans yndlingsemne er geografi, og en dag drømmer han om at rejse verden rundt, møde nye mennesker og opleve alle dens vidundere. Vil du gerne være med? Hvis du skal ud at rejse eller det er sengetid derhjemme, kan du blot åbne lynlåsen, sætte ham på og drømme om alle de steder, I gerne vil besøge sammen. Highland Coo er en del af vores Relaxeazzz-kollektion. Han er lavet af polyester og spandex og har en praktisk plastikclips, så han nemt kan fastgøres til et bælte eller en taske og aldrig bliver væk! Han er designet til både børn og voksne og kan vaskes op til 30°, så han er nem at holde ren. Mål: 22x16x9 cm når han er lukket, 28x16x4,5 cm når han er åben.

Pris: 104,95 DKK Før: 131,00
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Relaxeazzz Highland Coo Cow Plush Travel Pillow & Eye Mask - Nakkepude

Highland Coo er en sky og kærlig ko. Hver morgen nyder han at besøge sine venner på gården og finde ud af, hvad der er sket. Highland Coo kan være genert og forsøger ofte at skjule sig bag sit lange pandehår, men han er venlig og elsker at møde nye mennesker og lytte til deres historier, især om de steder, de har besøgt. Han er særligt interesseret i geografi og drømmer om at rejse rundt i verden, møde nye mennesker og opleve alle dens vidundere. Vil du gerne være med? Hvis du skal ud at rejse eller det er sengetid derhjemme, kan du åbne ham, tage ham på og drømme om alle de steder, du gerne vil besøge sammen.

Highland Coo er en del af vores Relaxeazzz-kollektion. Han er lavet af polyester og spandex og har en praktisk plastikclips, så du aldrig mister ham! Han er designet til både børn og voksne og kan nemt vaskes ved op til 30° for at holde ham ren.

Mål: 22x16x9 cm når han er lukket, 28x16x4,5 cm når han er åben.
SKUCUSH262
EAN5055071755613
BrandRelaxeazzz
VaretypeNakkepude
Brand -> VaretypeRelaxeazzz -> Nakkepude
Varetype -> BrandNakkepude -> Relaxeazzz

Har du spørgsmål til varen?