OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Littlelife Buggy Carrier - Taske

Beskyt din barnevogn med denne holdbare polyester taske. Med lynlås, skulderrem og bagagemærke. Passer til de fleste barnevogne. Mål: 115 x 40 x 31 mm | Vægt: 200 g. Køb den nu!

Pris: 324,95 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Littlelife Buggy Carrier - Taske

Beskyt din barnevogn med en praktisk transport- og opbevaringspose

Med vores transport- og opbevaringspose kan du nemt beskytte din barnevogn mod støv, snavs og skader, når du er på farten eller opbevarer den derhjemme. Posen er lavet af holdbart polyesterstof og har en praktisk lynlås, der gør det nemt at pakke din barnevogn sikkert væk.

Posen har en skulderrem, så du let kan bære den rundt, når du er på vej til lufthavnen eller togstationen. En bagage-tag gør det nemt at identificere din barnevogn, hvis du skal checke den ind eller opbevare den under rejsen.

Transport- og opbevaringsposen passer til de fleste barnevogne og måler 115 x 40 x 31 mm. Med en vægt på kun 200 g er posen let at transportere, selv når den er fyldt med en barnevogn.

Beskyt din investering og gør det nemt at tage din barnevogn med dig overalt med vores praktiske transport- og opbevaringspose. Din barnevogn vil være sikker og beskyttet, uanset hvor du skal hen.


SKUL16073
EAN5031863160735
BrandLittleLife
VaretypeTaske
Brand -> VaretypeLittleLife -> Taske
Varetype -> BrandTaske -> LittleLife

Har du spørgsmål til varen?