OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Relaxeazzz Adoramals Bali the Zebra Plush Travel Pillow & Eye Mask - Nakkepude

Bali Zebra er en imponerende atlet, men hun foretrækker ikke at prale af det! Hendes foretrukne fritidsaktivitet er løb, og du vil ofte finde hende på løbebanen. Hun er meget dedikeret og har en konkurrencemindet side, men hun forbliver ydmyg og bralrer ikke om sine mange trofæer. Hun er meget sund og sprudlende af energi. Hun får dig sandsynligvis op tidligt om morgenen til en hurtig (men lang) løbetur i parken og elsker at cykle i weekenderne. Hvis du er fyldt med energi og en stor fan af Sports Day, så er Bali den perfekte ven for dig. Nyd en hel dag med aktiviteter sammen, inden I falder i søvn og drømmer om alle de medaljer, I vil vinde i morgen. Bali Zebra er en del af vores Relaxeazzz Adoramals-kollektion. Øjenmasken er lavet af polyester og spandex, og den har en hurtigklik-udløsning, der gør den nem at bruge. Den leveres også med en praktisk plastikclips, så den aldrig bliver væk! Designet til både børn og voksne, kan den vaskes op til 30° for nem rengøring.

Pris: 104,95 DKK Før: 131,00
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Findes også i disse varianter

Specifikationer for Relaxeazzz Adoramals Bali the Zebra Plush Travel Pillow & Eye Mask - Nakkepude

Bali Zebra er en fremragende atlet, men hun foretrækker ikke at prale af det! Hendes foretrukne hobby er løb, og du vil ofte finde hende på løbebanen.

Hun er meget dedikeret og lidt konkurrenceminded, men hun forbliver ydmyg og holder ikke af at prale med sine mange trofæer. Hun er meget sund og fuld af energi. Hun får dig sandsynligvis op af sengen tidligt om morgenen til en hurtig (men lang) løbetur rundt i parken og nyder at cykle i weekenden.

Hvis du er fuld af energi og en stor fan af Sports Day, er Bali den perfekte ven for dig. Nyd en hel dag med aktiviteter sammen, før I falder i en dyb og tiltrængt søvn! Bare tag hende på, sæt hende på og drøm om alle de medaljer, du vil vinde i morgen.

Bali Zebra er en del af vores Relaxeazzz Adoramals-kollektion. Øjenmasken er lavet af polyester og spandex, og den har en hurtig-klik-løsning for nem brug. Den leveres også med en praktisk plastikklips, så den kan fastgøres til et bælte eller en taske og aldrig bliver væk! Designet til både børn og voksne, kan den vaskes op til 30°, så den er nem at holde ren.
SKUCUSH312
EAN5055071779220
BrandRelaxeazzz
VaretypeNakkepude
Brand -> VaretypeRelaxeazzz -> Nakkepude
Varetype -> BrandNakkepude -> Relaxeazzz

Har du spørgsmål til varen?