Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Discovery Basics Ek70 Explorer Kit - Legetøj

Discovery Channel tilbyder underholdning og inspiration til sit publikum over hele verden, og nu præsenterer de stolt deres optikserie, produceret af Levenhuk og godkendt af Discovery. Discovery Basics EK70 sættet er specielt designet til dedikerede opdagelsesrejsende og inkluderer optiske enheder, instrumenter til orientering, enheder til biologisk forskning og endda en skribentblok til at registrere de mest usædvanlige fund. Det er den perfekte gave til fans af en aktiv livsstil og inkluderer alt i en behagelig rygsæk.

Pris: 324,95 DKK Før: 360,95
Snart udsolgt! Kun 2 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
Ofte købt sammen med Discovery Basics Ek70 Explorer Kit - Legetøj

Specifikationer for Discovery Basics Ek70 Explorer Kit - Legetøj

Discovery Channel informerer, underholder og inspirerer publikum over hele verden med vidundere, mangfoldighed og forbløffelse i verdenen. Discovery tilbyder en overbevisende blanding af historier på tværs af genrer, herunder videnskab og teknologi, udforskning, eventyr, historie og dybtgående glimt bag kulisserne hos mennesker, steder og organisationer, der former og deler verdenen, vi lever i. Vi er stolte af at præsentere Discovery optikserien, produceret af Levenhuk og godkendt af Discovery.

Discovery Basics EK70 sættet er specielt designet til dedikerede opdagelsesrejsende, der ønsker at lære så meget som muligt om verdenen omkring dem og som har brug for alle slags værktøjer til at gøre det. Det inkluderer optiske enheder, instrumenter til orientering, enheder til biologisk forskning og endda en skribentblok til at registrere de mest usædvanlige fund. Sættet er udstyret med en rygsæk, der nemt kan rumme alle dine genstande til nem rejse.

Det er vigtigt at have en optisk enhed med på vandretur for at udforske området. Dette sæt inkluderer små tagkikkert til at se på fugle og dyr og lede vejen, hvis det er nødvendigt. Det er også nødvendigt for vandrere og turister at have en kompas, lommelygte og fløjte. Kompasen bestemmer retningen, du skal bevæge dig i. I dette sæt er det en klassisk flydende model med en nordpil. En pandelampe hjælper dig med at udforske dårligt oplyste områder og navigere i totalt mørke. Drevet af batterier har den en nyttig montering, der kan afbøje lysstrålen med 45Â °. Fløjten er afgørende for at give hørbare signaler, hvilket især er vigtigt i tilfælde af nødsituation.

Derudover indeholder sættet mange ting til at udforske verdenen omkring dig: en sommerfuglenet og en insektfanger, pincet og flere beholdere til at samle forskellige prøver op, herunder biologiske, forstørrelsesglas til at studere små objekter og en notesbog, hvor du kan skrive noter om dine observationer og forskning. En anden cool bonus, du får, er legetøjsinsekter.

Sættet inkluderer også en rygsæk, der nemt kan rumme alle dine genstande til nem rejse. Det er et sæt værktøjer til forskning, observation og orienteringsformål, og alle tilbehør er opbevaret i en behagelig rygsæk. Det er pakket i en farverig mærket boks og er den perfekte gave til fans af en aktiv livsstil.

Specifikationer:
- Anvendelse: naturstudie
- Brugerniveau: for begyndere
- Kikkertspecifikationer: tagprisme, justerbar interpupillær afstand, central fokusering
- Kompas specifikationer: flydende med en nordpil, sammenklappelig krop, en sigteslids og sigtetråd
- Lommelygtespecifikationer: LED, strømforsyning med AAA-batterier (ikke inkluderet), skæv vinkel op til 45°, tilstande: konstant, blinkende, SOS-signal
Specifikationer
Anvendelse naturstudie
Brugerniveau for begyndere
Kikkertspecifikationer
Type tagprisme
Interpupillær afstand, mm justerbar
Fokusering central
Kompas specifikationer
Type flydende med en nordpil
Krop sammenklappelig
Nøglefunktioner en sigteslids og sigtetråd
Lommelygtespecifikationer
Type LED
Strømforsyning AAA-batterier - 3 stk. (ikke inkluderet)
Skæv vinkel, ° op til 45
Tilstande konstant, blinkende, SOS-signalSKU79663
EAN5905555015682
BrandDiscovery
VaretypeLegetøj
Brand -> VaretypeDiscovery -> Legetøj
Varetype -> BrandLegetøj -> Discovery

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?