OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
20%

Discovery Basics Cn10 Bug Jar - Legetøj

Discovery Channel er kendt for at informere, underholde og inspirere sit publikum om verden og dens mangfoldighed. Nu kan du studere dyreliv på en sikker måde med Discovery Basics CN10 Bug Jar, der har gennemsigtige vægge og en 3x forstørrelseslinse på dækslet. Krukken kan også bruges til at studere mineraler, plantedele og jordprøver.

Pris: 52,95 DKK Før: 65,95
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Discovery Basics Cn10 Bug Jar - Legetøj

Discovery Channel er en global underholdnings- og informationskanal, der inspirerer og fascinerer sit publikum med verdens vidundere, mangfoldighed og forbløffelse. Kanalen tilbyder millioner af seere en spændende blanding af historier fra forskellige genrer, herunder videnskab, teknologi, udforskning, eventyr, historie og baggrundsberetninger om mennesker, steder og organisationer, der påvirker og deler vores verden. Levenhuk er stolt af at præsentere Discovery-optikserien, der er godkendt af Discovery.

Discovery Basics CN10 Bug Jar er et praktisk værktøj til studier af dyreliv. Krukken har gennemsigtige vægge og bund, så objekterne kan studeres fra forskellige vinkler. Dækslet har en 3x forstørrelseslinse, så man kan undersøge insekter, fisk, mineraler, plantedele og jordprøver på en sikker måde. Luftfornyelse opretholdes gennem små huller i dækslet, så de levende indbyggere kan føle sig godt tilpas, selv under længere observationer. Discovery Basics CN10 Bug Jar er en krukke med nøglefunktioner, herunder en 3x objektiv linse på dækslet, gennemsigtige vægge og bund til sikker undersøgelse af dyreliv.
MærkeDiscovery
Garanti, år2
EAN5905555002903
Pakkestørrelse (LxBxH), cm15x8x7.5
Forsendelsesvægt, kg0.1
Optisk materialeoptisk polymerglas
Linsediameter (dimensioner), mm31
Diameterområdeop til 50 mm
Forstørrelse, x3
Kropplastik
Anvendelselæsning/visning
Designbordplacering/på stativSKU79649
EAN0785104930735
BrandDiscovery
VaretypeLegetøj
Brand -> VaretypeDiscovery -> Legetøj
Varetype -> BrandLegetøj -> Discovery

Har du spørgsmål til varen?