OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Games Room Wooden Solitaire Colors - Spil

Den nye version af det klassiske Solitaire-spil er nu tilgængelig i GAMES ROOM-serien! Med en træskive og 33 farverige kugler, der er pakket i en smuk æske, kan du spille alene eller med en ven og anvende din strategi for at vinde. Ved at hoppe over kuglerne og efterlade kun én i midten kan du udfordre dig selv og have det sjovt på samme tid.

Pris: 325,95 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Games Room Wooden Solitaire Colors - Spil

Er du på jagt efter en underholdende og udfordrende spiloplevelse? Så er Solitaire-spillet fra GAMES ROOM-serien lige sagen! Dette farverige spil er en forbedret udgave af det klassiske puslespil og vil med garanti holde dig beskæftiget i timevis.

Æsken indeholder en elegant træplade og 33 farverige kugler, som du kan bruge til at spille dette klassiske strategispil. Du kan spille alene eller sammen med en ven i den dobbelte version. Reglerne er enkle, men strategierne er mange: Du skal forsøge at fange så mange kugler som muligt ved at hoppe over dem. Hvis du ender med kun én kugle tilbage i midten, har du vundet!

Solitaire-spillet er perfekt til spillere i alle aldre og en sjov måde at udfordre hjernen på. Det er også en fantastisk gaveidé til alle, der elsker strategi- og puslespil. Køb Solitaire-spillet i dag og begynd at spille!


SKUGAMSOLI
EAN810073342262
BrandGames Room
VaretypeSpil
Brand -> VaretypeGames Room -> Spil
Varetype -> BrandSpil -> Games Room

Andre kiggede også på
Iron & Glory Sudoku - Spil
Iron & Glory Game Line Up - Spil
Iron & Glory Solitaire - Spil

Har du spørgsmål til varen?