OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Games Room Chess & Checkers - Spil

Få en elegant og lys skakspil, som kommer i en praktisk boks med 32 træbrikker og en guide! Den geometriske form er ideel til at vise frem i dit hjem på en hylde eller sofabord. Ridley's Games Room har en serie af tidløse spil, som du kan samle venner og familie omkring.

Pris: 325,95 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Games Room Chess & Checkers - Spil

Denne smukke og lyse æske indeholder et foldbart skakbræt med 32 træbrikker samt en instruktionsbog! Det elegante design på æsken gør den til en flot dekoration i hjemmet, uanset om den står på hylden eller sofabordet.

Med dette spil kan du nyde både skak og dam, og det er en fantastisk måde at samle familie og venner omkring et klassisk spil. Æsken måler 200x395x50 mm, så den er nem at opbevare og tage med sig på farten.

Ridley's Games Room er en samling af klassiske spil, der er perfekte at samles omkring med venner og familie. Spillene kommer i flotte emballager med farverige grafiske mønstre i retrostil. De er ideelle til at have derhjemme, i sommerhuset, på båden eller med på rejsen. Med disse spil vil du aldrig kede dig.


SKUGAM154
EAN810073340848
BrandGames Room
VaretypeSpil
Brand -> VaretypeGames Room -> Spil
Varetype -> BrandSpil -> Games Room

Andre kiggede også på
Iron & Glory Sudoku - Spil
Iron & Glory Game Line Up - Spil
Iron & Glory Solitaire - Spil

Har du spørgsmål til varen?