OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Die Spiegelburg Sports Bag Blue Horse Friends - Taske

Sportsudøvere med en passion for heste vil elske Pferdefreunden sportstasken, da den er ideel til hverdagsbrug og en praktisk makker på farten!

Pris: 73,95 DKK
Snart udsolgt! Kun 1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Die Spiegelburg Sports Bag Blue Horse Friends - Taske

For de sportsudøvere, der interesserer sig for heste, er Pferdefreunden sportstasken en ideel løsning! Den er praktisk og kan bruges til at opbevare alt nødvendigt udstyr til hesten. Tasken er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer, at den kan modstå slid og slitage, selv ved hyppig brug.

Tasken har flere rum og lommer, der gør det nemt at organisere alt udstyret, og den justerbare skulderrem gør det let at bære tasken på skulderen.

Pferdefreunden sportstasken er også et godt valg til dem, der elsker at tage på tur. Den er nem at pakke og tage med sig, og den kan rumme alt det nødvendige udstyr til en dag på hesteryggen.

Alt i alt er Pferdefreunden sportstasken en praktisk og stilfuld taske, der er perfekt til sportsudøvere, der interesserer sig for heste. Den er en pålidelig og holdbar følgesvend, der vil gøre hverdagen og turene på hesteryggen meget lettere.


SKU15271
EAN4029753152718
BrandDie Spiegelburg
VaretypeTaske
Brand -> VaretypeDie Spiegelburg -> Taske
Varetype -> BrandTaske -> Die Spiegelburg

Har du spørgsmål til varen?