OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
12%

Die Spiegelburg Doctor's Kit - Legetøj

Denne lægetaske til børn er designet med kærlighed og indeholder udstyr af høj kvalitet, herunder et stetoskop af træ, et febertermometer af træ, en halskrave af træ, en reflekshammer af træ, sprøjter, vatpinde, handsker, bandager, plaster, mundbind, en receptblok og navneskilte.

DKK 327,95 Før: 371,95
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.


Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for Die Spiegelburg Doctor's Kit - Legetøj

Hvis dit barn har en interesse i at lege læge eller er fascineret af medicinsk udstyr, så vil denne notarztkoffer være det ideelle legetøj til at opfylde deres drømme. Kufferten er designet med omhu og indeholder alt, hvad dit barn har brug for til at lege læge og undersøge og behandle patienter.

Indholdet i kufferten er af høj kvalitet og omfatter et stetoskop, et febertermometer, halsstænger, en reflexhammer, sprøjter, vatpinde, handsker, bandager, plaster, mundbind, en receptblok og navneskilte. Alle disse ting er lavet af træ og er sikre og holdbare for børn at lege med.

Din lille læge kan undersøge og behandle deres patienter på en sikker og sjov måde, mens de lærer om medicinsk udstyr og behandlinger. Denne notarztkoffer vil også hjælpe med at udvikle dit barns fantasi og kreativitet, mens de leger og lærer.

Hvis du ønsker at give dit barn en sjov og lærerig legetøjsoplevelse, så er denne notarztkoffer det perfekte valg. Dit barn vil elske at lege læge og redde liv med dette fantastiske legetøj.


SKU14219
EAN4029753142191
BrandDie Spiegelburg
VaretypeLegetøj
Brand -> VaretypeDie Spiegelburg -> Legetøj
Varetype -> BrandLegetøj -> Die Spiegelburg

Har du spørgsmål til varen?