OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
8%

Camelbak Podium 21oz - Black - Str. .6L - Drikkeflaske

Camelbak Podium 21oz i sort med en størrelse på 0,6L er en opgraderet cykelflaske med fokus på ydeevne og pasform i flaskholderen. Den har let klemmefunktion, høj flow og er BPA-fri.

Pris: 95,95 DKK Før: 103,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Camelbak Podium 21oz - Black - Str. .6L - Drikkeflaske

Camelbak Podium 21oz - Sort - Str. .6L - Drikkeflaske

Opgraderet design og forbedret rengørlighed gør Podium-flasken til den bedste inden for cykelindustrien. Denne premium cykelflaske fokuserer på ydeevne og en fremragende pasform i flaskholderen, både for professionelle og fritidsbrugere. Med dens nemme klemmefunktion og altid BPA-fri materiale er Podium den ultimative flaske til hurtig og pålidelig hydrering.

Funktioner
CYKEL CAMELBAK VANDFLASKE: CamelBak Podium klemvandflasken har fået et nyt design og er nemmere at rengøre end nogensinde før. Den fortsætter med at sætte standarden som den bedste cykelvandflaske i branchen.
OPTIMERET FLASKHOLDERPASNING: Podium cykelklemflasken er designet til at passe sikkert i forskellige flaskholdere. Den er nem at klemme, hvilket sikrer, at du får mere væskeindtag med mindre anstrengelse.
HØJ FLOW, SELVLUKKENDE LÅG: CamelBak klemflaskerne er designet med et høj flow, selvforseglet låg. Dette maksimerer flowhastigheden og eliminerer spild og stænk.
LET AT RENGØRE OG BPA-FRI: CamelBak Podium er den ultimative vandflaske til hurtig, pålidelig og urokkelig hydrering. Alle dele kan adskilles for nemmere rengøring, og alle plastmaterialer er BPA-fri.
HVIS VI BYGGER DET, VIL VI BAGE DET: Vores Got Your Bak Lifetime Guarantee dækker alle beholdere, rygsække, flasker og tilbehør mod fabrikationsfejl i materialer og håndværk i hele produktets levetid.


SKUCB1876-361-027
EAN886798035871
BrandCamelbak
VaretypeDrikkeflaske
Brand -> VaretypeCamelbak -> Drikkeflaske
Varetype -> BrandDrikkeflaske -> Camelbak

Har du spørgsmål til varen?