OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
10%

Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz - Skate Monsters - Str. .4L - Drikkeflaske

Denne Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz - Skate Monsters - Str. .4L - Drikkeflaske er den perfekte følgesvend til madpakken. Den er lavet af Tritan™ Renew, en let og holdbar plast lavet af 50% genbrugsmateriale. Med sit lækkagesikre design er det slut med våde rygsække. Bare bid for at drikke og luk, når du er færdig. Den lette bærehanke og sjove designs gør hydrering til en leg på ethvert eventyr. Flasken og låget er lugt- og pletbestandige, kan vaskes i opvaskemaskinen og er fri for BPA, BPS og BPF. Tritan Renew er fremstillet ved hjælp af Polyester Renewal Technology, en genanvendelsesproces, der er mere effektiv end standard mekanisk genanvendelse og producerer nyt materiale med mindre belastning på begrænsede ressourcer. Sjov, funktionel og bæredygtig. Anbefales til børn fra 3 år+.

Pris: 160,95 DKK Før: 177,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz - Skate Monsters - Str. .4L - Drikkeflaske

Den Camelbak Cb Eddy+ Kids 14oz - Skate Monsters - Str. .4L - Drikkeflaske er den perfekte følgesvend til madpakken. Med sin nye Tritan™ Renew konstruktion er den både holdbar og let, da den er lavet med 50% genbrugsmateriale.

Eddy+ Kids flaskerne er ikke kun genanvendelige, de er også spildsikre når de er åbne og lækagesikre når de er lukkede - så ingen mere våde rygsække. Du skal bare bide for at drikke og lukke den igen, når du er færdig.

Den lette bærehåndtag og de sjove designs gør det sjovt for børnene at hydrere på ethvert eventyr. Og det bedste af det hele er, at både kappen og flasken er lugt- og pletbestandige, tåler opvaskemaskine og er fri for BPA, BPS og BPF.

Tritan Renew er lavet ved hjælp af Polyester Renewal Technology, en genanvendelsesproces der er mere effektiv end standard mekanisk genanvendelse, og som producerer nyt materiale med mindre belastning på begrænsede ressourcer. Så udover at være sjov og funktionel, er denne drikkeflaske også bæredygtig.

Den anbefales til børn fra 3 år og op, og har følgende funktioner:
- Flip, Bid, Sip: Drik gennem sugerøret
- Lækagesikker: Lækagesikker når den er lukket, spildsikker når den er åben
- Let at bære: Behageligt bærehåndtag
- Let og holdbar
- Lugt- og pletbestandig
- Passer til de fleste kopholdere


SKUCB2472-250-028
EAN886798030647
BrandCamelbak
VaretypeDrikkeflaske
Brand -> VaretypeCamelbak -> Drikkeflaske
Varetype -> BrandDrikkeflaske -> Camelbak

Har du spørgsmål til varen?