OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bookman Lightstick Sikkerhedslys - Sort - Sikkerhedslys

Bliv mere synlig og sikker i trafikken med Bookman Lightstick Sikkerhedslys i sort. Med en elegant glød og synlighed fra alle vinkler er du garanteret at blive set. Med forskellige farver, vandtæthed og intelligent strømstyring er dette et must-have til din sikkerhed.

Pris: 149,95 DKK
På lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Bookman Lightstick Sikkerhedslys - Sort - Sikkerhedslys

Bookman Lightstick Sikkerhedslys i sort er et synlighedslys, der sikrer din sikkerhed i trafikken. Det har en elegant glød, der kan ses fra alle vinkler og gør dig synlig for andre trafikanter, uanset om du går til metroen, går tur med hunden eller ønsker at dine børn skal være mere sikre udenfor.

Lightstick fås i forskellige stilfulde farver og er synlig uden behov for ekstern lyskilde som billygter. Den er vandtæt og robust, og du kan nemt fastgøre den på din jakke lynlås, taske eller hundens halsbånd med klipsen.

For at forlænge batteriets levetid er Lightstick udstyret med intelligent strømstyring, der automatisk reducerer lysstyrken og slukker lyset gradvist. Den genoplades nemt med en Micro-USB og har en batterilevetid på op til 13 timer.

Bookman Urban Visibility har modtaget en ærespris i European Products Design Award for deres Lightstick.

Størrelsen på Lightstick er 70 x 15 mm.SKU479
EAN7350051864797
BrandBookman
VaretypeSikkerhedslys
Brand -> VaretypeBookman -> Sikkerhedslys
Varetype -> BrandSikkerhedslys -> Bookman

Har du spørgsmål til varen?