OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Astrid Lindgren Colouring Pencils Never - Blyant

En trææske med Astrid Lindgren motiv, der er både smuk og praktisk. Æsken indeholder 12 farvede blyanter og har en praktisk skydelåg. Lavet af fyrretræ, måler æsken 190x102x17 mm. Derudover er der nu en ny udgave af Astrid Lindgrens takketale til den tyske boghandleres fredspris, illustreret af Stina Wirsén.

Pris: 122,00 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Astrid Lindgren Colouring Pencils Never - Blyant

En smuk fyrretræsæske med motiver fra Astrid Lindgrens værker er en fremragende gave til alle, der elsker deres bøger. Æskens design er inspireret af hendes fantasifulde fortællinger og tilbyder en smuk opbevaringsplads til blyanter. Æsken med 12 blyanter i forskellige farver passer både til børn og voksne, der kan lide at skrive og tegne. Med en praktisk skydelåg er æsken nem at tage med overalt. Dens mål på 190x102x17 mm giver den en naturlig og rustik følelse.

Astrid Lindgren var ikke kun en fantastisk forfatter, men også en stærk stemme for fred og retfærdighed. Hun modtog den tyske boghandels fredspris i 1978, og hendes takketale er lige så relevant i dag som dengang. En ny udgave af talen, rigt illustreret af Stina Wirsén og med forord af Marta Santos Pais, FN's generalsekretærs særlige udsending i kampen mod vold mod børn, og efterord af Thomas Hammarberg, rådgiver i menneskerettighedsspørgsmål og medlem af FN's første komité for børns rettigheder, minder os om Astrid Lindgrens engagement for fred og retfærdighed. Det er en vigtig bog, som vi alle bør læse.


SKUCWAL08N
EAN5038681106297
BrandAstrid Lindgren
VaretypeBlyant
Brand -> VaretypeAstrid Lindgren -> Blyant
Varetype -> BrandBlyant -> Astrid Lindgren

Andre kiggede også på
Spar
27%
Printworks Photo Album Pencils 3-pack - Blyant
Spar
30%
Printworks 12 Colour Pencils Neon - Blyant
Spar
8%
Printworks 12 Colour Pencils Skin Tone - Blyant

Har du spørgsmål til varen?