Vand som dekoration

Det lyder måske lidt underligt, og så alligevel ikke...

Vand har igennem årtusinder fascineret os mennesker verden rundt. Havet, søer, floder, åer, vandfald, springvand og nu også bitte små perler fyldt med vand kaldet "vandkugler". Den perfekte dekoration, når der ikke er plads til springvand på badeværelset.

Vi vil være lige i nærheden af, hvor det sker og sner. Vi skal have udsigt og gerne egen bro, der går ud over vandet. Vi har behov for at kunne røre og føle. Vi bliver født i vand og måske er det deraf vores evindelige og uomtvistelige dragen mod vandet stammer fra. I hvert fald er vi ikke alene om glæden ved vand - sådan har de fleste dyrearter det, der også elsker både at nye synes, men også at boltre sig i mulighedernes hav.

Af Max Den 21.05
Vand som dekoration


Flot og sjovt

Kuglerne er både flotte og meget sjove - især for børn, der elsker de små glatte dimsedutter, der bare vokser og vokser i løbet af 6-8 timer. De er perfekte til sanselege, men vær dog opmærksom på, at de ikke må spises og indeholder plastik.

De findes i mange farver og varianter og der kommer flere og flere til. Uanset årstid er der en kugle, der passer til lejligheden og gør det hele lidt festligere.

Blomster elsker kugler med vand, hvor de kan suge alt den saft og kraft de har brug for. Okideer er oplagte og noget af det mest pyntlige og benyttede i forhold til vandkugler. Vi kan kun anbefale dig at teste det af og se de gode resultater selv. I virkeligheden er det jo det det handler om - at forsøge sig frem, at lege, at være kreativ - gerne med vand.

Af Max

1 kommentar

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter