Sådan beskytter du dit barn på motorcykel

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken hovedbeskyttelse du vælger til dit barn, når der for alvor kommer fart under fødderne. Man kan altid diskutere om det er nødvendigt med hjelm på løbehjulet, men så snart der kommer motorkræfter i spil, så er det ikke bare et must, men også et lovkrav.

En god Styrthjelm skal der til, og husk at selvom dit barn ikke umiddelbart altid vil synes, at det er den fedeste idé, så vis dig som et godt eksempel og tag din på først. Det plejer at gøre det hele lidt lettere.

En anden ting du kan gøre er, at involvere dit barn i processen omkring at vælge den fedeste motorcykelhjelm. Tag dit barn med på nettet og shop en hjelm, som dit barn også vil have glæde ved at tage på hovedet.

Når I har fundet den helt rigtige hjelm, i den helt rigtige farve, men det perfekt motiv og det fedeste flammer, så husk at tjekke størrelse og myndighedernes godkendelser af den pågældende hjelm. Hvis du shopper indenfor EU kan du være ret sikker på, at du ikke køber noget der er helt i skoven. Du kan også vælge at gå udenom ukendte mærker og brands.

Har du andre tips og tricks, så skriv dem endelig i kommentarfeltet herunder. Det er så vigtigt at vi hjælpes ad med at få det bedste frem, når det handler om sikkerhed. Det er ikke alle der går op i sikkerhed, hvorfor vi har lovgivningen. Men hvordan er lovene egentlig sat sammen? Forstår du den lovgivende tekst omkring børn og hjelme? Find hjælp og del hjælp om emnet her.


Af Max Den 22.05
Sådan beskytter du dit barn på motorcykel

Af Max

1 kommentar

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter