Leg med selvlysende vand

Jajaja, vi ved det godt. Selvlysende ting og sager er lidt 1990'er, men det er altså stadigvæk en kæmpe hit hos de små. Magien er der stadig, og når det magiske lys kan kombineres med kreativ familiehygge, ja så går vi all-in på at dele oplevelsen.

Af Max Den 27.06
Leg med selvlysende vand


Hvor leger man med selvlysende vand?

Det lyder ret så giftigt, at lege med selvlysende vand. Det er kun noget man ser i The Simpsons introen. I dette tilfælde er det dog ikke selve vandet der er selvlysende, men perlerne, der holder på vandet.

De små sjove og yderst interessante perler kaldes selvlysende vandperler og er det helt nye af noget der har eksisteret længe. Kender du ikke til vandperlerne, så er det bestemt ikke for tidligt, for så er du gået glip af vidunderlige sanseoplevelser for både voksne og især børn.

De selvlysende perler er et kapitel for sig, men legen adskiller sig ikke væsentligt fra de almindelige. Det nye er dog, at der kan eksperimenteres og undersøges i mørke. Og efterfølgende kan vandperlerne udgøre en rigtig hyggelig (og uhyggelig) dekoration til børneværelset, vindueskarmen eller altanen.

Af Max

1 kommentar

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter