Lav dine egne ispinde på få minutter

Hjemmelavet ispinde har længe været et kæmpe hit blandt alle os børnefamilier. Det er nemlig en rigtig god og sjov måde, at få børn til at spise mere frugt og undgå alt for meget sukker og for mange tilsætningsstoffer i hverdagen. I sommertiden bør fryseren være stoppet med sunde is, men ofte er det bare sådan, at de spises ret hurtigt og så bliver der ikke lige lavet nye, før trangen melder sig. Problemet er så bare ventetiden... Der går evigheder før isene er frosne nok til at kunne nydes - til stor frustration for de små.

Opfindelsen her råder dog bod på de pinsler, der følger med hjemmelavet is, der ikke kan spises med det samme. Zoku Quick Pop maker kan laver sunde is (eller usunde is) på blot 7-9 minutter.

Af Max Den 10.06
Lav dine egne ispinde på få minutter


Sådan laver du hjemmelavet is på minutter

Zoku ismaskinen fungerer sådan, at du vender processen om. Maskinen står klar i fryseren og så tager du den bare frem, når lysten til is melder sig. Herefter fylder du efter eget valg ingredienserne i ismaskinen og wupti, så er der is på få minutter. Det går så stærkt at du sammen med børnene kan sidde spændte og følge processen. Alt der skal til for at lave fire is følger med i pakken.


Her kan du købe ismaskinen

Køb en Zoku Quick Pro Maker ismaskine billigt her


Så let og sjovt er det


Af Max

1 kommentar

    Deltag i diskussionen

    Kommentar og bedømmelse
    Navn*
    E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
       Karakter